uw onroerend goed, onze zorg!
t. 0548 625043 | mob. 06 21838835
Buildingcare

Woningtaxaties in het kort


Met een taxatierapport staat u sterker
Voor het verkrijgen van een hypothecaire lening of het oversluiten van uw hypotheek, is veelal een taxatierapport vereist.

Daarnaast zorgt een objectieve waardebepaling van uw woning dat u weet waar u aan toe bent. Buildingcare B.V. staat ingeschreven bij het Nederlands Woning Waarde Instituut het keurmerk voor taxaties. Het NWWI ziet er op toe dat elke taxatie volgens wettelijke richtlijnen tot stand komt, en valideert de rapporten. Wij proberen altijd binnen 5 werkdagen na opdracht de taxatie gereed te hebben, indien noodzakelijk kan dit eventueel binnen een dag. Dit is uiteraard afhankelijk van de betrokken partijen.
In verband met het verplichte valideren van de taxatierapporten, is het rapport in de regel binnen 3 werkdagen na de opdracht/opname digitaal beschikbaar. Buildingcare is lid van VastgoedPro de beroepsorganisatie voor Makelaars en Taxateurs en vastgoed professionals.

Verschillende waarden
Buildingcare B.V. verzorgt deze taxatie en bepaalt de verschillende waarden, afhankelijk van het doel. Wat dacht u van een combinatie van taxatierapport en een bouwtechnisch rapport voor totale zekerheid. Wij kunnen het voor u verzorgen tegen een voor u fiscaal zeer aantrekkelijk tarief

Onafhankelijk en gedetailleerd
Voor welke doeleinden u een taxatie ook nodig heeft, in ieder geval garandeert Buildingcare u een onafhankelijk en gedetailleerd rapport, gemaakt door een bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs ingeschreven taxateur volgens het model opgesteld door het Centraal Hypothecair Fonds.

Klik hier voor een taxatie aanvraagformulier.
Klik hier voor een uitgebreide brochure in pdf bestand.


webdesign: Indigo grafische producties